Close

Tickets

Beste racefan,

Met meer dan een miljoen ticketaanvragen blijkt dat racefans in binnen- en buitenland enorm uitkijken naar de terugkeer van de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix in Zandvoort. Tot onze spijt moeten we mededelen dat jouw ticketaanvraag helaas niet is toegewezen.

Mochten er in de toekomst extra tickets beschikbaar komen, worden deze in een webshop geplaatst. Jij ontvangt dan, als geregistreerde racefan, als eerste toegang tot deze webshop voordat deze voor het grote publiek open gaat. We houden je hierover per email op de hoogte.

Ook zullen wij begin 2020 een officieel resell platform openen, waar fans die hun toegewezen kaarten toch niet willen gebruiken, deze aan andere fans kunnen aanbieden.

Dit bericht hebben veel racefans dinsdag 23 juli jl. ontvangen. Meer dan 1 miljoen aanvragen voor kaarten voor de F1 Heineken Dutch Grand Prix 2020 terwijl er maar “slechts”  zo’n 100.000 kaarten beschikbaar zijn.

Zijn er nog mogelijkheden om kaarten te bemachtigen voor de DutchGP 2020?

Ja! Maar hoe groot je kans is om alsnog kaarten te verkrijgen is niet duidelijk;
– kaarten die toegewezen zijn bij de loting maar toch niet betaald/afgenomen worden zullen worden verkocht via een webshop (via de officiële website van de Dutch Grand Prix).
– er zullen ongetwijfeld winacties komen waarbij je kaarten kunt winnen voor de F1 Heineken DutchGP 2020. Wij zullen proberen alle winacties te verzamelen op onze website dutchgp2020.com. Kijk hier voor de winacties

Mogen kaarten doorverkocht worden?

Ja, maar alleen via, een nog aan te wijzen, officiële reseller. De organisatie heeft gewaarschuwd dat kaarten die niet via de officiële reseller doorverkocht worden ongeldig verklaard zullen worden. Kaarten kopen via een site als Marktplaats lijkt hiermee dus niet mogelijk en/of verstandig.
De gelukkige racefan die wel kaarten toegewezen heeft gekregen zal deze pas begin 2020 ontvangen. Voor die tijd is doorverkopen sowieso niet mogelijk.

De Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix 2020 wordt verreden in het eerste weekend van mei; 1, 2 en 3 mei 2020.